o nama header par

Pizzeria i restaurant Onyx

onyx sala koso

NAŠ LOKAL

 

 

 

 

Poseban dojam pruža već sam ulazak u restoran - odmah se zamjećuje da je prostor brižno uređen. Centralni dio je komforan prostor sa 82, skladno ukomponirana, mjesta za sjedenje. Novouređeni prostor - vrt, poseban je prostor fizički odvojen od centralnog dijela, ali predstavlja neizostavan dio namijenjen gostima koji žele kušati nešto od specijaliteta svojstvenih onyxovoj kuhinji. Ovaj prostor je moguće koristiti i za izdvojene svečanosti. Restaurant Onyx nalazi se, u širem centru, na sredini ulice Nikole Zrinskog, kao što to možete vidjeti na planu grada, te do nas možete lako doći automobilom ili pješice iz centra grada.

NAŠE OSOBLJE

 

  

 

Nastojimo pružiti najbolju uslugu i ugodan osjećaj za vrijeme boravka u restoranu Onyx. Ostvariti takve ciljeve može se jedino uz pažljivi odabir stručnog i profesionalnog osoblja. Svjesni smo činjenice da je najbitnija stavka dobrog restorana njegova kuhinja. Stoga ulažemo sav napor i trud kako bi svojim gostima pružili najbolje kulinarske užitke.

probor

vina

NAŠA PONUDA

 

 

 

 

 

Gastronomska ponuda sadrži brojna jela dalmatinske, kontinentalne i talijanske kuhinje ali i jedinstvene specijalitete obitelji Pezer koja je svojom ljubavlju i iskustvom stvorila prepoznatljivu ponudu. Svakodnevno svježa riba i plodovi mora ulov su dalmatinskih ribara koje pripremamo upravo u našem restoranu. Uz spomenutu ponudu hrane svakako ide i veliki izbor vina naših poznatih vinara.

credit cards