header jelovnik

Odresci

 
BEČKI ODREZAK: 10 EUR / 75,35 kn
(prilog: pomftir) 

ZAGREBAČKI ODREZAK: 11 EUR / 82,88 kn
(sir,šunka, prilog: pomfrit)

ŠAMPINJON ŠNICLA: 10 EUR / 75,35 kn
(svinjska šnicla u umaku od gljiva, prilog:pomfrit i kroketi)

PUREĆA PRSA NA ŽARU: 12 EUR / 90,41 kn
(prilog:sir edamer, riža i umak od gljiva)

PILETINA U LEPINJI: 10 EUR / 75,35 kn
(prilog:umak od gljiva, pomfrit)

PILETINA NA ŽARU: 10 EUR / 75,35 kn
(prilog: pomfrit)

PUNJENA ROLANA PILETINA: 11 EUR / 82,88 kn
(prilog: pomfrit)

PILEĆE ROLICE U SLANINI: 12 EUR / 90,41 kn
(prilog: pomfrit)

RAMSTEK S GLJIVAMA: 16 EUR / 120,55 kn
(prilog: pomfrit i kroketi)

BIFTEK: 20 EUR / 150,69 kn
(prilog: pomfrit i kroketi)

SVINJSKI MEDALJONI: 12 EUR / 90,41 kn
a) u umaku od gljiva b)u umaku od gljiva s vrhnjem
c) u gorgonzola umakusa tajgatelama   prilog:pomfrit i kroketi

ODREZAK "BROD": 12 EUR / 90,41 kn
(odrezak, luk, slanina, gljive, jaja i tartar umak  prilog: pomfrit)

ODREZAK "ONYX": 18 EUR / 135,62 kn
(ramstek, senf, šunka, sir edamer, umak od gljiva   prilog:pomfrit i kroketi)

PLATA "ONYX" ZA DVIJE OSOBE: 30 EUR / 226,04 kn
(špiz kotlet, ramstek, teleći odrezak, kobasica, slanina + špiz s povrćem, umak od gljiva  prilog: pomfrit i kroketi)
 
 
OdrezakOdrezak 2